Zaštitne folije filmovi za zatamljivanje i UV zaštitu stakala na stambenim objektima, uredima, izlozima i vozilima donose niz prednosti.

ŠTEDNJA ENERGIJE: UV zaštitne folije za zatamljivanje stakla smanjuju prijenos topline kroz staklo u prostor. Smanjenje ulaska solarne energije u Vaš stan ili poslovni prostor smanjuje opterećenje sustava hlađenja što dovodi do značajnije uštede energije i smanjenje troškova.

ZAŠTITA INTERIJERA OD ŠTETNIH UV ZRAKA: Vjerojatno ste vidjeli namještaj oštećen sunčevim zrakama koji je na izloženim mjestima “izgorio” ili izblijedio. Zaštitni UV filmovi folije za stakla štite namještaj i unutrašnjost objekta.

SMANJENO BLIJEŠTANJE SUNČEVIH ZRAKA: Smanjene bliještanja olakšava gledanje monitora ili TVa. Unutrašnjost prostora koji je zaštićen UV filmovima folijom za zatamljivanje stakala općenito je udobnija i ugodnija.

POVEĆANA PRIVATNOST I SIGURNOST: UV filmovi folije koje zatamljuju stakla daju efekt refleksije i metaliziranosti te je izvana otežan pogled u prostoriju kroz zaštićena stakla. Iako UV zaštitne filmovi folije neće spriječiti lom stakla ipak će ga održati u u jednom komadu.
[nggallery id=6]
Zaštitne UV filmovi folije za zatamljivanje stakala osim svega nabrojanoga daju i jednu dozu eksluzivnijeg izgleda vozila ili objekta na koji su instalirane.

U zadnje vrijeme ljudi sve više uklanjaju žaluzine, rolete i zavjese i postavljaju zaštitne UV filmove folije koje zatamnjuju staklene površine. Sve ostale zaštite sprečavaju ulazak svjetlosti i onemogućuju pogled prema vani ne sprijecavaju ulazak topline i UV-zraka te ne štite staklo tako da ostane u jednom komadu u slučaju pucanja kako što je to slučaj kada se apliciraju UV zaštitne filmovi folije.

Ukoliko imate prostor koji želite zaštititi od štetnih UV zraka te iskoristiti sve navedene prednosti javite nam se.