LED Svijetleća 3D kanal slova

Godinama su kanal slova činila razliku između reklamiranja kompanija. RESTORANI, TAVERNE, DUĆANI i mnogi drugi su kupci svijetlećih kanal slova.

Standardna Croativno kanal slova su trodimenzionalni elementi koji privlače pažnju i označavaju prostor. Kanal slova je od metala u koji su smještene LED diode koje troše minimalno a trajnost je višegodišnja. Ledice mogu svijetliti na lice kanal slova kroz plexiglas u raznim bojama ili s stražnje strane slova ili znaka.
Svjetleća blok slova su idealan način da date dimenziju i napravite Vašu reklamu interesantnom. Sa svjetlećim blok slovima se odmah pridoda kvaliteti imiđa Vaše firme i isto tako će privući Vaše klijente.
Croativno ima spektar svjetlećih blok slova u svojoj ponudi od standardnih, gdje su slova izrezana na pleksiglasu i illuminirana, do halo efekta gdje lice slova blokiraja svjetlo a osvjetljena je pozadina iza slova. Uz 3D slova možemo ugraditi senzor koji pali reklamu kada se smanji danje svjetlo a gasi kada vanjsko svjetlo postane dovoljno jako. Kućišta tj. kanali su metalni a možemo ih obojati po zadanoj boji.
Svjetleća blok slova su dizajnirana i rezana prema Vašem fontu i logu.

Aluminijske LED Svijetleće reklame na pleksiglasu i alukobondu ili dibondu

Svjetleće reklame su jedan on najboljih načina da privučete pažnju na vašu reklamu kao i jedan od najsofisticiranijih načina. Lice reklame može biti dvije ili više boja a možete imati i fotografiju digitalno printanu. Svijetleća reklama s pozadinskim osvjetljenjem može biti jednostrana ili dvostrana. Ako useljavate u prostor na kojem postoji svijetleća kutija ali vam lice reklame ne odgovara možemo za vas promjeniti samo prednju stranicu i na taj način vaš trošak zadržati na minimumu. Reklamne svjetleće kutije možete koristiti na mjestima maloprodaje, kolodvorima, hotelima, klubovima, barovima, kafićima, restoranima, brodovima, uredima, sajmovima i mnogim drugim objektima. Ništa neće privući toliko pažnje koliko Vaša svjetleća reklama, danju ili noću!

Svjetleće reklamne kutije s pozadinskim osvjetljenjem izrađujemo od profila od eloksiranog aluminija. Kutije punimo florescentnim cijevima (tzv neonima) ili LED modulima. U pravilu ne koristimo jeftinije PVC profile jer nisu dovoljno kvalitetni za naše standarde. Na suncu tokom vremena izgube formu što se s aluminijskim proflilima ne dešava.

Naši stručnjaci će Vam pomoći da nađete soluciju za Vašu svjetleću reklamu prema Vašem budžetu i potrebama.

Reklamne Zastave

Zastave su odlično vidljive na svakoj lokaciji. Croativno zastave su super sredstvo za privlačenje pažnje.

Naše zastave su dostupne u raznim veličinama i bojama te ih možemo opremiti po vašim potrebama.

Na zastave možete staviti logo vaše kompanije ili istaknuti proizvod.

Zastave su popularne kod velikih i manjih firmi. Ako pogledate po gradu vidjet će te zastave koje predstavljaju firme iz mnogih industrijskih grana poput prodavaonica namještaja, outleta, prodajnih centara, auto dilera, sportskih centara, fitness klubova i mnogih drugih. Zastave se koriste i na sajmovima, zabavnim parkovima, prilikom velikih otvaranja i slično.