Izložbeni i Sajamski Materijali

A panoi

Perfektni za maloprodaju, posebne događaje i za nekretnine. A panoi su trajni ali i isplativ način da prikažete Vašu poruku.

U ponudi imamo različite izvedbe A panoa. Najpopularniji su aluminijski s klik klak mehanizmom koji omogućuje trenutnu promjenu grafike. Nogiće su izrađene od alu profila. Pozadina je od pocinčanog lima koja aluminijskom A stalku daje dodatnu čvrstoću. Također možemo dizajnirati i digitalno printati materijale za ovakav tip oglašavanja. A pano je lako sklopiv i prenosiv. Moguće ga je koristiti tijekom dana i noću ga skloniti zbog sigurnosti.

Roll up baneri (Pingvini)

Za ovaj proizvod koriste se mnogi nazivi poput: pull up banner, roll up banner, pingvin, roller banner. Roll up baner je vrlo flekisbilno marketinško sredstvo. Standardna visina je 200cm a širina varira od 85cm, 100cm, 120cm, 200cm. Roll up baner možete koristiti za različite prigode. Možete ga vidjeti na različitim sajmovima, promocijama, konferencijama, otvaranjima predstavljanjima novih proizvoda ili usluga. Osim što privlači pažnju prednost mu je što se zarola u kućište te zbog toga ima mali volumen i vrlo je lagan tako da ga nije potrebna snaga da bi ga se prenjelo. Montaža je vrlo jednostavna i potrebno je par minuta da bi se roll up baner postavio. Print je trajan tako da se može koristiti godinama. Ako imate sliku koju želite promjeniti naši stručnjaci mogu za vas promjeniti sliku i instalirati novu. U našem centru Croativno u Splitu možemo za vas napraviti dizajn i grafičku pripremu bilo kojeg materijala.