Oslikavanje Vozila i Plovila, naljepnice za gumenjake

Oslikavanje vozila reklamnom folijom

Oslikavanje vozila je najisplatljiviji način oglašavanja danas. Dok je impakt ostalih reklama limitiran, oslikano vozilo radi za Vas non-stop.Oslikavanje i obljepljivanje kombija, dostavnih vozila i kamiona reklamnim folijama je jedan od najefektnijih oblika oglašavanja. Na taj način imate reklamu 24 sata dnevno 365 dana u godini. Takva vozila obično voze teritorijem koje vaš biznis pokriva i sa svojim svakodnevnim obavezama takvo brendirano vozilo pokriva upravo tržište koje vam je interesantno i danju i noću. Kada dođete u Signarama centar u Splitu naš dizajner će vam pomoći da pronađete najefektnije riješenje za reklamu na vaše vozilo koje će vam donijeti nove klijente i samo povećanje posla će vam vrlo brzo vratiti ti investiciju.

Kako je svako vozilo drugačijih dimenzija, nakon što precizno premjerimo vaše vozilo, naši dizajneri po vašim potrebama pripreme grafičko riješenje koje se potom printaju na specijalne folije koje se zatim ljepe na vaše vozilo.

Najčešće reklame na ovako obljepljena gospodarska vozila koriste dostavna vozila restorana i fast foodova, vozila za catering, cvijećari, građevinske firme, vodoinstalateri, električari, drvodjelci, staklari i mnogi drugi. Na vozilu obavezno trebaju biti istaknute informacije kako potencijali klijetni i kupci mogu doći do vas pa tako bilo bi dobro istaknuti podatke poput broja telefona, web stranice, adrese i slično. U prvi plan obično dolazi proizvvod ili usluga koju nudite. Najbolji efekti i najviše pažnje privlači fotografija a primjere možete vidjeti na priloženim slikama.
Postoji mnogo grafičkih rješenja za reklamu na vašem vozilu tako da možete ići s fotografijom, jednobojnim tekstom, logom. Možemo se prilagoditi vašem budžetu tako da dobijete najveću vrijednost za uloženi novac.
Dok se vozite u prometu, ili pak dok Vam vozilo miruje parkirano negdje uz cestu, Vi ste sigurni da Vaša reklama radi za vas.

Magnetne reklame za vozila

Croativno magneti za automobile su pravi izbor za one koji žele benefit reklamiranja na autu uz dodatnu pogodnost privremenog znaka koji se lako može skinuti bilo da se radi o samom tekstu ili printu reklamne fotografije.
Naše najmodernije mogućnosti vezane za digitalni print omogućuju nam da izradimo reklamu prema potrebama Vaše kompanije.  Najbolji dio jest da ako se želite voziti bez reklame, jednostavno je skinete.

Natpisi i registracije za brodove

 
Natpisi i registracije za brodove se rade od trajne folije u različitim bojama.
 

Natpisi i registracije za gumenjake

Ljepljenje registarskih oznaka ili imena broda na gumenjak radi se od specijalne folije koja je prilično tanka i gumena , namjenjena je za ljepljenje na mekane podloge kao što je gumenjak, PVC tenda ili cerada. Takva folje se ponaša jednako kao i materijal na gumenjaku. Ako se umjesto ove folije upotrebljava neadekvatna folija registracija će vam brzo otpasti.
U Croativno možemo vam napraviti odgovarajuću registraciju kompjuterski izrezanu od tanke i mekane folije u boji koja vam treba te vam je poslati poštom.