A pano, A frame, A stalak, sendvič sve su to imena koja se koriste za isti marketinški alat. A pano je odličan način za privlačenje novih kupaca ili korisnika vaše usluge posebno gdje prolazi puno pješaka. Dokazano je da A panoi uz relativno mali trošak efektivno povećavaju prodaju. Kada jednom kupite A pano jedino što tijekom korištenja morate kupiti je poster koji se umetne u pano s klik klak okvirima. Izmjena papirnatih postera je jednostavna i za to nije potrebna nikakva stručna pomoć. Nemate ograničenja koliko postera možete godišnje koristiti. Ukoliko želite da cijelu godinu imate istu poruku onda je najbolje staviti digitalno printanu plastificiranu foliju koja je za razliku od papira puno trajnija i otpornija na razne vremenske utjecaje. Uglavnom za postavljanje A panoa ne trebate nikakvu posebnu dozvolu iako u nekim gradovima na određenim područjima možete imati problema s komunalnom inspekcijom s toga najbolje je provjeriti kako je to regulirano na vašem području.

A panoi su posebno korisni i isplativi za promociju i usmjeravanje kada ih postavite na mjesto gdje prolazi puno potencijalnih kupaca a vi ste uvučeni u sporednu ulicu ili u sporednom dijelu šoping centra. Imate više vrsta A panoa. Oni mogu biti aluminijski s klik klak okvirima koji vam omogućuju izmjenu postera ili vizuala a mogu biti i plastični koji imaju mogućnost da se u njih uspe pijesak ili voda što takvom A panou omogućuje da ostane i na vjetru. Nedostatak im je da se na njima ne mogu mijenjati posteri nego se na njih lijepi folija. A pano vam može trajati godinama ako pazite na njega, dosta su mobilni kako da ih možete skloniti poslje radnog vremena u vaš prostor bez nekog napora.

Ukratko A pano je definitivno nešto što bi svaka pa i najmanja firma trebala imati u svom marketinškom alatu pogotovo zato što nisu skupi a vrlo brzo se isplate. Ono što možete očekivat s pravilnom upotrebom A panoa je povećanu posjetu kupaca što rezultira povećanjem prodaje kao i pomoć u tome da vaša usluga ili proizvod postanu još više prepoznatljivi. Za bilo koja pitanja stojim vam na raspolaganju.